• Elbeszélés,  Játék

  Érted mindent is

  Kiara percek óta nézte az előtte fekvő holttestet, és érezte, ahogy a csalódottság és a düh hullámokban önti el a lelkét. Ez sem ő volt – sóhajtotta lemondóan. Gondolataiba merülve elővette a rongyot, és tisztára törölte a vadászkést. Európában már csak négy személy volt, aki a potenciális lelkitársa lehetett, aztán vége. A többi helyet már végigjárta, hátha ráakad arra, aki neki rendeltetett. A huszonöt év feletti egyedülállók Valentin-nap végéig kaptak határidőt, hogy megtalálják a lelkitársukat, ami azt jelentette, hogy még van nagyjából tizenhat órája a maradék három emberre. 

 • Elbeszélés,  Pályázat

  Lélekparazita

  Kecsei Géza még egyszer, utoljára eligazgatta magán az uniformisát, mielőtt belépett volna a rendőrségre, hogy életében először szolgálatra jelentkezzen. Gyermekkorától kezdve arról álmodott, hogy hazáját szolgálja, aztán amikor apja egy tragikus gyilkosság áldozata lett, kérve-kérlelte anyját, hogy tegyen meg mindent azért, hogy a Magyar Királyi Rendőrség tagja lehessen egyszer. 

 • Elbeszélés

  Emlékek könyve

  A lány a kanapén ült és az asztalon lévő pengét nézte, miközben a kötését igazgatta. Hamarosan sötétedik – gondolkodott magában –, össze kellene pakolni és takarítani sem ártana. Nem volt igazán nagy rendetlenség; inkább csak a lelke háborgott, de ilyenkor megnyugtatta a takarítás. És bár nem érzett magában elég erőt semmihez sem, ebben pillanatban meghallotta, ahogy a macska hangosan nyávogva a bejárati ajtót kezdte kaparni.